Ons product

MINI BABYBEL®

Ontdek Mini Babybel®, het leuke én lekkere verantwoorde tussendoortje beschermd door zijn rode waslaag – klaar voor al je snackavonturen. Ouders: om verstikkingsgevaar voor kinderen onder 4 jaar te voorkomen, snijd in kleine stukjes. Houd kinderen altijd onder toezicht tijdens het eten.

MINI ROLLS

Mini Rolls zijn de nieuwste kaasje van Babybel opgerold in een grappige rol! De 9 coole jungle dieren die je op de kuipjes vindt voegen plezier toe aan elk snackmoment!

VOL MET HET
GOEDE VAN ZUIVEL

Mini Babybel® kaas is een voedzame snack! Mini Babybel® kaas bevat belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwitten, calcium en vitamine B12. Eiwitten en calcium ondersteunen de groei van spieren, botten en tanden, terwijl vitamine B12 een bijdrage levert aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Eén portie van Mini Babybel® kaas bevat 17% van de dagelijkse behoefte aan calcium.

SUPER HANDIG
FORMAAT

Met het super handige formaat van Mini Babybel®, is het kaasje gemakkelijk te nuttigen en leuk om uit te pakken. De individuele porties kaas worden beschermd door de rode waslaag en het rode cellofaantje, die bijdragen aan de versheid van de kaas.